Ljetna škola engleskog - Adventure Holiday Rogla 2017

Ljetna se škola ove godine organizira od 24. lipnja do 1. srpnja
u malom mjestu Gorenje na Rogli.

Već godinama škola stranih jezika Linguae iz Rijeke organizira ljetnu školu engleskog za djecu od 8 do 14 godina, a ovo ljeto pridružit će im se i Didasko sa svojom nastavnicom i polaznicima.

Program pruža svakodnevnu komunikaciju na engleskom, projektnu nastavu, brojne kreativne aktivnosti, izlete i druženje u prelijepom prirodnom okruženju. Pratnja i briga naših profesora je, naravno, osigurana.

Smještaj

Za djecu je organiziran puni pansion u domu Centra šolskih in obšolskih dejavnosti Slovenije, ispod skijališta Rogla. Sobe s kupaonicom su prilagođene ugodnom boravku učenika. U istom su prostoru i učionice, kao i prostori za zajedničko druženje, a u neposrednoj su blizini i sportski tereni.

Aktivnosti

U domu i okolici postoje brojne mogućnosti za sportske aktivnosti, kao što su planinarenje u obližnjim brdima i planinama, bicikliranje, kupanje - wellness, odbojka, košarka, nogomet, badminton, stolni tenis...

U poslijepodnevnim satima organiziramo kreativne radionice, Magic Musical, a za navečer su planirane večernje zabave i ples.

Neki od potencijalnih izleta su:

Terme Zreče
Ljubljanski Grad
Rogla - Lovrenška jezera
Celjski grad

Zanima vas više informacija? Javite nam se sa svim pitanjima.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.