O projektu „ISKORAK“

Didasko d.o.o. u razdoblju od 2019. do 2021. provodi projekt kojim se uvode uvode nova integrirana IKT (informatičke komunikacijske tehnologije) rješenja koja omogućavaju automatizaciju velikog dijela poslova i unapređenje poslovanja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 192.518,75 kn, dok je iznos EU potpore 93.156,11 kn.

Projektom će se nabaviti informatička oprema potrebna za informatizaciju poslovnih i obrazovnih procesa, odnosno uvođenje online i digitalnih programa obrazovanja. U to je uključena oprema za informatizaciju  poslovnih i obrazovnih procesa, uvođenje programa učenja na daljinu, te oprema za kvalitetnu komunikaciju s klijentima.

Značajke uvođenja projekta su sljedeće:

  • modernizacija obrazovnih programa uvođenjem interaktivnih multimedijalnih materijala,
  • integracija elektronske podrške učenju,
  • pohranjivanje i podjela nastavnih materijala,
  • elektronska komunikacija podataka relevantnih za nastavu.

Uvođenje planiranih softverskih rješenja stvara podlogu za integraciju elektronskih alata u nastavi s administrativnim i organizacijskim poslovanjem tvrtke, kao i podjelu svih nastavnih sadržaja polaznicima putem napredne elektronske komunikacije.

Uvođenjem IKT rješenja opremom za prijenos sinkronizirane nastave na udaljenu lokaciju, uvodi se inovativni sustav učenja na daljinu. Opremanje učionica odgovarajućim tehnološkim alatima potrebno je za implementaciju modernih metoda i programa obrazovanja djece, mladih i odraslih.

Nabavkom nove informatičke opreme i softvera za unapređenje poslovnih procesa, izgradnjom kapaciteta i edukacijom osoblja za produktivniji rad, osigurati će se resursi za intenzivniji rast i razvoj poslovanja, te još više unaprijediti  poslovni procesi.

Brža i lakša komunikacija i razmjena informacija s polaznicima programa, ali i roditeljima učenika, omogućit će veću transparentnost i njihovu bolju uključenost, što treba rezultirati još boljom suradnjom na zadovoljstvo svih sudionika.

Podrobniji opis novog online sustava i njegovih funkcija pružit ćemo našim korisnicima početkom iduće školske godine, kojoj se, zahvaljujući ovim IKT poboljšanjima, još više radujemo.

Didasko tim

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Didasko d.o.o.

 

 Didasko d.o.o. jezično edukativni centar
Športska 6a, Čakovec
didasko@didasko.com.hr ili na 099 259 1701

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.