OBAVIJEST O ONLINE NASTAVI ZA SVE POLAZNIKE!

Poštovani,

u skladu s odlukom o obustavi nastave u državnim školama RH, od ponedjeljka, 16.3.2020. g. Didasko jezično edukativni centar je privremeno prešao na drugi oblik izvođenja nastave.

Sva nastava, za grupe i individualne polaznike, je organizirana putem interneta, tako da su naši polaznici u mogućnosti bez prekida učiti strane jezike iz svojega doma na jednostavan, siguran i zabavan način, uz manje prilagodbe programa, metoda rada i radnih materijala.

Potrebne upute i pomoć šalju vam naši nastavnici, kako biste lakše i efikasnije pratili sve nastavne sadržaje. Cijelo vrijeme će raditi s vama i pomagati vam na bilo koji mogući način.

Naši nastavnici osposobljeni su za online nastavu te smo sigurni da ćete biti zadovoljni kvalitetom ovakvog načina podučavanja. Prvi tjedan uspješno odrađene online nastave je iza nas i jako smo zadovoljni rezultatima.

Nastava se do daljnjega neće održavati jedino za djecu koja pohađaju nastavu u prostoru dječjeg vrtića. Čim se situacija stabilizira nastavljamo s programom uz novi raspored sati.

Svu propuštenu nastavu ili gradivo ćemo bez problema nadoknaditi u tjednima do kraja školske godine u skladu s planom i programom te sklopljenim ugovorom o obrazovanju. Ukoliko će biti potrebno, određene dijelove programa ćemo nadoknaditi kasnije uživo, kako bi svi polaznici postigli željenu razinu znanja i ostvarili svoj cilj.

Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu, pa vam prije svega želimo da ostanete zdravi i budete jedni drugima potpora u ovim nepredvidivim vremenima. Sjetite se da smo svi u ovome zajedno! Uvjereni smo da ćemo iz ovog izaći jači, povezaniji, spremniji i vještiji nego ikada prije.

Od srca hvala u ime cijelog Didasko tima svim polaznicima i roditeljima na razumijevanju, kontinuiranoj suradnji i povjerenju koje ste nam iskazali u ovim izazovnim vremenima. Vaša potpora i pozitivne reakcije potiču nas da radimo još bolje.

Za daljnje informacije pratite našu fb stranicu i budite u kontaktu s vašim nastavnicima. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja na 040 391 072 ili na didasko@didasko.com.hr.

Ostanite nam i dalje tako vrijedni i marljivi. Vidimo se u virtualnoj učionici!

Lidija Buljan

Direktorica

www.didasko.com.hr
Didasko d.o.o. jezično edukativni centar
Športska 6a, Čakovec
didasko@didasko.com.hr ili na 099 259 1701

 

 

 

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.