PROGRAM ZA UČENIKE I STUDENTE „Novi korak u karijeri“

Nalazite se pred odlukom čime ćete se baviti u životu? Pitate se koji su vaši profesionalni potencijali i kako odabrati zanimanje koje vam najviše odgovara?

Ovaj alat će vam pomoći da otkrijete svoj najučinkovitiji način učenja, korištenja znanja, ophođenja i komunikacije s ljudima. Osim uvida u vaš profil preferencija u razmišljanju preporučiti će vam i zanimanje u kojem biste mogli biti uspješni i zadovoljni!

Što je to NBI – Neethling Brain Instruments?

NBI™ metodom ispitujemo vaše preferencije načina na koji razmišljate te na temelju toga dobivate povratne informacije o tome koja zanimanja odgovaraju načinu na koji vaš mozak funkcionira. Sukladno tome moći ćete odabrati predložene poslove u kojima ćete imati najviše potencijala i uz jednako ulaganje energije odlično odrađivati mnogo više zadataka. Time su stvoreni dobri preduvjeti za veće profesionalno i životno zadovoljstvo!

Niste sigurni koje obrazovanje odabrati i kakvu karijeru?

Pitate se možete li uspješno završiti odabrano obrazovanje, koliko vremena i truda ćete trebati uložiti kako bi to postigli i želite li zaista to, tj. je li to dobra odluka? Mnogo toga vas zanima i uspješno to radite, ali nikako da odaberete jedan (onaj pravi) smjer? Imate osjećaj da se ne poznajete dovoljno i što je to što bi vama zaista odgovaralo?

Nemojte trošiti godine i godine na obrazovanje ili usavršavanje u krivom smjeru, osjećajući se nezadovoljno, ulažući pri tom ogroman napor i vrijeme u nešto što vam ne odgovara! Saznajte na vrijeme više o sebi i načinu kako funkcionirate kako bi poradili na onim manje izraženim karakteristikama vaše osobnosti.

Želite vidjeti kakvi ste i kako izgleda vaš profil preferencija u razmišljanju?

Neethling Brain Instrument (NBI™) je psihometrijski alat za procjenu preferencija pri razmišljanju, koji na jedinstven način pruža uvid u različite potencijale koje svatko od nas posjeduje tj. u kojoj mjeri nekoj osobi više odgovara razmišljati na određeni način (npr. kreativno ili analitičko). Uveliko se koristi širom svijeta u raznim područjima života i rada (posao, međuljudski odnosi, način učenja i odabir karijere).
Osobni razvoj, unapređenje svakodnevne komunikacije, pravilan izbor zanimanja, formiranje i razvoj efikasnih timova, samo su neke od mogućih primjena uvida u vlastite potencijale koje dobivamo pomoću NBI™ profila osobnosti.

Zasnovan je na značajnim fiziološkim otkrićima vezanim za rad moždanih polutki (Roger Sperry, 1981), koje ukazuju da se mozak može podijeliti na četiri kvadranta prema vrsti procesa koji se u njima odvijaju. Svatko od nas, iako pri razmišljanju koristi sva četiri kvadranta, obično ima tendenciju jedan koristiti više od ostalih! Ovo otkriće omogućilo je Dr. Kobus Neethlingu, da nakon niza istraživanja (1983-2009), kreira instrument kojim dobivamo uvid u svoje preferencije pri korištenju kvadranata moždanih polutki.

Kako za vas provodimo program profesionalne orijentacije?

Provodimo ga kao kombinaciju razgovora, osobnog savjetovanja te korištenja NBI™ psihometrijskog alata.

NBI™ će vam pomoći da razumijete najučinkovitiji način učenja te korištenja stečenih vještina i znanja, komunikacije s vršnjacima i obitelji te da odaberete zanimanje koje vam najviše odgovara.
Provodi se kao online testiranje pomoću pitanja s više ponuđenih odgovora. NBI™ profil daje vam detaljan opis preferencija u razmišljanju pojedinca te daljnje preporuke za smjer školovanja tj. popis poslova kojima biste se mogli baviti.

KORACI PROVOĐENJA PROGRAMA:

• 60 minuta uvodnog razgovora s certificiranim konzultantom

• Provođenje psihometrijskog testa NBI™ (online)

• 60 minuta razgovora s certificiranim konzultantom

• Preporuka i popis poslova u skladu s vašim preferencijama

 

Cijena programa je 1.500,00 kn + PDV 25%

Tvrtka AVUS je certificirani konzultant za provođenje psihometrijskog alata NBI™ (Neethling Brain Instrument) koji mjeri preferencije u razmišljanju, a provodi se u partnerstvu s Didasko d.o.o. jezično edukativnim centrom u Čakovcu i Prelogu.

Za više informacija i prijave obratite nam se s povjerenjem:

didasko@didasko.com.hr ili na 099 259 1701

Kontaktirajte nas!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.