Putujte s nama u zabavni park Gardaland – 11. Lipnja 2016.

Za kraj nastave Didasko tim poziva vas na putovanje i druženje u zabavni park „Gardaland“ koji se nalazi u Republici Italiji.

Pozivamo sve zainteresirane – djecu vrtićkog ili osnovnoškolskog uzrasta, da u pratnji jednog ili obaju roditelja i/ili bake i djeda, posjete zabavni park u pratnji vodiča i članova Didasko tima i njihovih polaznika. Srednjoškolci mogu putovati samostalno uz dozvolu za putovanje jednog od roditelja, a u zabavnom parku ima zanimljivosti i za odrasle osobe.

Cijena aranžmana iznosi 285,00 kn po osobi. U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, pratitelj putovanja, osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana, troškove organizacije i vođenja putovanja. Ulaznica za grupu nije uključena u cijenu, ali predlažemo da se i ona uzme, po cijeni od 27€ (preporučamo radi grupne cijene uzimanje prilikom prijave na aranžman).

Za putovanje je potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica za djecu i odrasle.

Putovanje možete platiti u tri jednake rate (od travnja do lipnja 2016.).

Ovo putovanje može biti nezaboravan trenutak za Vaše dijete i Vas. Stoga Vas molimo da se što prije odlučite za navedeno putovanje kako bismo mogli planirati detalje i rezervirati termine. Rok prijave je do 25. travnja 2016., odnosno do popunjenja mjesta na broj telefona 040/391-072 ili 099/422 98 66 ili osobno na našoj adresi Čakovec, dr. Ivana Novaka 38 svakog radnog dana od 8 do 15 sati ili pak putem e-maila: info@didasko.com.hr.

Zahvaljujemo,
Vaš didasko tim

Program putovanja

Preuzmite pdf

Javite nam se s pitanjima u vezi putovanja. Naš tim odgovara u kratkom roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.