Radionica njemačkog jezika za djecu!

Spiel, Spaß, Deutsch!

Spiel, Spaß, Deutsch je radionica za djecu predškolskog i školskog uzrasta(1. – 4. razred). Radionica je spoj igre, otkrivanja i učenja njemačkog jezika. Naglasak radionice je na samostalnom otkrivanju jezika uz pomoć nastavnika. Radionice za predškolski uzrast senzibiliziraju djecu za njemački jezik, te ih potiču daljnjem učenju. Radionice za djecu školskog uzrasta pomoću igre i otkrivanja djecu uvode u svijet njemačkog jezika.

Radionice se temelje na principu „Stationenlernen“. Djecu se dijeli u grupe (ovisno o broju polaznika) i svaka grupa otkriva određenu temu na svojoj postaji. Nakon određenog vremena nastavnik moli djecu da zamijene postaje, kako bi djeca upoznala nov način i nove dimenzije teme. Radionica završava prezentiranjem i razgovorom ostvarenih rezultata, uradaka i sl. Važno je napomenuti da naglasak nije na učenju gramatičkih pravila i riječi, već na igri i samostalnom otkrivanju jezika, senzibilizaciji istog. Također se razvija socijalizacija takvim principom rada i pristupom učenju.

Radionica se odvija isključivo na njemačkom jeziku, što ne znači da djeca trebaju imati predznanje njemačkog jezika, već da se djecu nauči i konfrontira u startu s njemačkim jezikom. Nastavnik tijekom radionice auditivno i vizualno djeci približava značenje riječi, bez direktnog prevođenja.

Teme radionica su opće, što je na toj razini prijeko potrebno. Sve teme su djeci prilagođene, ovisno o njihovom uzrastu i mogu se mijenjati i prilagođavati u skladu s interesima i željama djece.

Ukratko o programu:

Radionica njemačkog jezika Spiel, Spaß, Deutsch!

  • Za djecu predškolske dobi i školske dobi (1. – 4. razred) u zasebnim grupama
  • Samostalno otkrivanje jezika uz pomoć voditelja
  • „Stationenlernen“ princip – rad u manjim grupama s izmjenom aktivnosti
  • Senzibilizacija i poticaj za daljnje učenje njemačkog jezika
  • Raznolike teme i prilagodba tema pojedinim uzrastima

Trajanje: od rujna do lipnja

Broj sati: 70 sati

Cijena: 2.700kn

Plaćanje: 10 rata x 270kn

Radni materijali uključeni u cijenu

Prvi ogledni susret: nakon 14.9. – točan termin slijedi uskoro

Napomena: nakon oglednog sata možete odlučiti o upisu!

Prijave za prvi susret su u tijeku.

Prijavite svoj probni dolazak ovdje!

Više informacija na 099 259 1701 ili na didasko@didasko.com.hr

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.